Så här kan alla svenskar bli miljonärer.

 Den innehåller väl inte direkt några nyheter men för dom som inte har koll på kontot kan den vara lite av en ögonöppnare.
Grundpelaren i boken är den ofta återkommande riktlinjen att alltid spara 10% av sin lön till dej själv och anpassa sina utgifter till sin inkomst i stället för tvärtom.

Investera i aktiefonder och egna aktier i stabila bolag och behålla dom är Börjes råd för den som vill bli rik.
Rikast blir nog Börje som gör ganska intensiv reklam för Spiltans fonder, även om han samtidigt i boken predikar att man ska akta sej för dyra fonder...

Jag tycker i alla fall att det är en bra bok att ge bort till dom som man vill påverka och upplysa om sparande och ekonomisk frihet även om den kanske inte innehåller mycket läsvärt för dom mer rutinerade, men det är många där ute som inte ens vet vad spara pengar betyder och då kan den passa ganska bra, man behöver ju inte ta åt sej all ny information okritiskt.
Boken är skrivet på ett enkelt och bra sätt så att vem som helst kan läsa den. Jag gav bort den till familjen som förhoppningsvis fått lite insikt om mitt nya tankesätt om pengar och ekonomi.

Gå in på Spiltans blogg sparrebellen och bli medlem så får du boken hemskickad i brevlådan utan kostnad.

En helt ok bok helt i linje med mina principer, gå mot strömmen, lev inte över din inkomst, spara på lång sikt och bygg upp en liten förmögenhet så kan du med tiden njuta av en friare ekonomi.

Precis som med allt annat så innehåller den både mer och mindre intressanta delar men alltid lär man sej något.

 

Kommentarer