Gratis pengar från Revolut


Det är snart två år sedan jag började använda Revolut, utan tvekan världens bästa bankkort, alla kategorier. Som vanligt gör jag aldrig reklam på min blogg för någon service eller produkt som jag inte själv använder och tycker är jäkligt bra, men nu är det banne mig dags för lite marknadsföring av en riktigt bra banktjänst. 

Fram till den 14:e november kan du beställa ett Revolut-kort gratis via den här länken och dessutom får du 111 kronor i present, laddade på kortet. Kortet har naturligtvis ingen årsavgift eller annan dold avgift heller, det är helt enkelt gratis, alltid! 

För att erbjudandet skall gälla måste man registrera sig, ladda ett minimumbelopp på 100 kronor (naturligtvis finns dessa pengar kvar i sin helhet i appen och kan sedan användas till att handla), verifiera sin identitet och beställa ett fysiskt kort. När man sedan använder sitt revolut-kort för första gången så får både den nya användaren och den som länkar 111 kronor var in på kontot. Gratis pengar:)
(Länkarna i inlägget är så kallade affiliatelänkar

Vad är Revolut? 

Revolut är precis som namnet säger, en revolution inom bankvärlden och ett bra alternativ för att undvika onödiga avgifter. Bolaget startades 2015 och har idag över 4,9 miljoner användare och en av dessa är jag. Med Revoluts VISA-kort kan man nämligen ta ut pengar GRATIS i bankomater över hela världen upp till motsvarande 200 euro per månad, föra över pengar mellan konton i olika länder utan avgift och till marknadens absolut bästa växelkurs, den så kallade "interbank exchange rate". Det här är det bästa kortet på marknaden för oss som reser mycket och behöver ta ut kontanter eller betala med kort i olika länder men även för den som beställer mycket saker via nätet eftersom du då ofta betalar i utländsk valuta.

Hur funkar det? 

Man laddar hem och registrerar sig direkt i appen i telefonen och tar sedan ett foto av sitt ID-kort direkt i appen som sedan valideras på några sekunder av banken. Sedan laddar man pengar till kontot i appen från ett bankonto eller ett vanligt bank/kreditkort. Pengarna dyker upp direkt i appen och dras några dagar senare från användarens konto. Dessa pengar finns sedan kvar i sin helhet på kontot och kan användas till att handla för, inga dolda avgifter. Sedan beställer man ett Revolut bankkort direkt i appen som är länkat till ditt konto och fungerar precis som ett vanligt bankkort fast det egentligen går under benämningen betalkort. 

Är det säkert att använda? 

Jag skulle säga att det är lika säkert eller till och med säkrare att använda Revolut i utlandet och för internethandel än våra vanliga bankkort. I appen kan man med ett enkelt klick stänga av eller aktivera själva kortet, internethandel, chippet eller magnetbandet var för sig. Skulle kortet klonas eller hamna i fel händer så kan man bara bli av med den summa pengar som finns laddat på kortet, perfekt för utomlandsvistelser eller för att undvika internetscams och phishing. 

Vad är det som är så bra med Revolut? 

Det finns många fördelar men jag skulle vilja skylta med de som jag tycker är viktigast: 

- Gratis uttag i bankomater över hela världen upp till 200 euro per månad. 

- Marknadens absolut bästa växelkurser. Växlas direkt i appen. 


- Oslagbart för internethandel.

- Absolut världens bästa app för pengaöverföringar, världen över. 

Det är dags att sluta betala onödiga avgifter, häng med i Revolut-communityn och spara slantar. 

Trevlig kväll alla börshajar. 

Kommentarer

 1. Nu har vi båda tjänat en slant :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kittlar dödsskönt i kistan:)
   Välkommen i Revolut-klubben.

   /K

   Radera
 2. Leter du etter presserende lån? Se ikke lenger. Atlas Loan Firm er et selskap med ren lån- og gjeldsfinansiering til avkastning på bare 3%. Vi kan finansiere opp til $ 25.000.000,00 (femti millioner dollar). Kontakt oss for din umiddelbare låneprosess.
  E-post .. Atlasloanfirm@outlook.com
  Telefon / Whatsapp +1443 345-9339

  SvaraRadera

Skicka en kommentar