Gratis pengar från Revolut, igen!!!


Då var det dags igen, bästa banken Revolut kör ännu ett specialerbjudande där du fram till den 14:e november 2019 kan beställa hem ett gratis bankkort via den här länken (affiliate) och dessutom får du 111 SEK på kortet att handla för, helt gratis! Kortet har naturligtvis ingen årsavgift eller annan dold avgift heller, det är helt enkelt gratis, alltid! 

För att erbjudandet skall gälla måste man registrera sig, ladda ett minimumbelopp på 100 kronor (naturligtvis finns dessa pengar kvar i sin helhet i appen och kan sedan användas till att handla), verifiera sin identitet och beställa ett fysiskt kort. När man sedan använder sitt Revolut-kort för första gången så får både den nya användaren och den som länkar 111 kronor var in på kontot. Gratis pengar:) 

Det är snart två år sedan jag började använda Revolut, utan tve
kan världens bästa bankkort, alla kategorier. Som vanligt gör jag aldrig reklam på min blogg för någon service eller produkt som jag inte själv använder och tycker är jäkligt bra, men nu är det åter dags för lite marknadsföring av en riktigt bra banktjänst.

Det är dags att sluta betala onödiga avgifter, häng med i Revolut-communityn och spara slantar. 

Här finner du fler inlägg och uppdateringar om Revolut.

Trevlig helg alla börshajar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar