Affiliate & reklam
På den här bloggen använder jag mig av reklam och annonslänkar som kan ge monetär ersättning till bloggen. Detta i form av de bildannonser du ser och så kallade affiliatelänkar. 

Affiliatelänkar eller Adlinks betyder att, om du som läsare klickar på någon av dessa länkar så kommer du att föras vidare till respektive företags hemsida. Skulle du sedan välja att beställa hem någon gratis produkt, köpa någon betald produkt eller service från deras sortiment så får jag en viss procent av försäljningen i provision. Detta sker naturligtvis utan någon extra kostnad för dig som klickar på annonsen. 

Jag länkar aldrig till något företag eller produkt som jag inte själv använder och tycker är bra. Till exempel länkar jag ofta till banktjänsten Revolut som jag är flitig användare av. Mina inlägg styrs aldrig av dessa samarbeten utan används om de är relevanta i sammanhanget. Vad det gäller bildannonserna från Google AdSense så är dessa automatiserad reklam. Jag kan bestämma över vilka kategorier av annonser som får visas på bloggen men inte alla specifika produkter. 

Har du några synpunkter eller frågor om affiliate eller reklam så är du välkommen att kommentera nedan eller skicka ett mail. 

/K 

Kommentarer