Affiliate & reklam


På den här bloggen använder jag mig av reklam och annonslänkar som kan ge monetär ersättning till bloggen. Detta i form av de bildannonser du ser och reklamlänkar, även kallade affiliatelänkar. Länkar
 märkta med ordet "reklamlänk", betyder att om du som läsare klickar på någon av dessa länkar så kommer du att föras vidare till respektive företags hemsida. Skulle du sedan välja att köpa någon produkt eller tjänst från företagets sortiment så kan jag få provision i utbyte. Detta sker naturligtvis utan någon extra kostnad för dig som klickar på annonsen. 

Jag länkar endast till företag och produkter som jag själv använder och tycker är bra, till exempel länkar jag ofta till Avanza (reklamlänk) och Nordnet (reklamlänk) där jag har mitt sparande på grund av de låga avgifterna. Mina inlägg styrs aldrig av dessa samarbeten utan används om de är relevanta i sammanhanget. 

Vad det gäller bildannonserna från Google AdSense så är dessa automatiserad reklam som bland annat styrs av dina cookies. Jag kan bestämma över vilka kategorier av annonser som får visas på bloggen men inte alla specifika produkter.

Har du några synpunkter eller frågor om affiliate & reklam så är du välkommen att kommentera nedan eller skicka ett mail.

God avkastning på er allihopa, vi ses bland miljonerna. 
/K 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar