Instagram har tagit över


På sista tiden har inläggen briljerat med sin frånvaro här på bloggen, min fokus har legat på annat håll ett tag. Sedan några månader tillbaka har jag lagt mycket rolig energi på mitt Instagramkonto där jag har hittat en till trevlig community vid sidan om bloggandet. 

Att skriva inlägg på Instagram är ett roligt komplement (eller alternativ) till blogginläggen. Begränsning av text och bild gör att Instagram-inläggen blir annorlunda och ibland kan bristen på utrymme göra en lite frustrerad samtidigt som det är otroligt kul att publicera. Detta betyder inte att jag kommer att sluta blogga för att publicera på Instagram men det är väl lite som skillnaden mellan en laptop och en Ipad, båda är väldigt lika men har samtidigt väsentliga olikheter. Bloggen är snart inne på sitt åttonde år och har inga planer på att lägga ned verksamheten, vi följs åt på resan mot miljonerna.

Det är intressant att se hur otroligt aktivt detta forum är även om Instagram inte direkt är någon nyhet och samtidigt som det är en kul hobby så lär man sig en hel del av att använda en annan kanal ibland. Det passar mig perfekt då jag älskar att lära mig nya saker och vidga vyerna.  

Investeringarna rullar på och på sista tiden ökar jag på mitt innehav i Hufvudstaden så ofta jag kan, en fin utdelare som passar perfekt in i portföljen. Det kommer att bli mer av den aktien och en klassisk kanadensare under hösten. Suget efter utdelningsåret 2021 har redan börjat. 

Ha en fin kväll alla börshajar. 

3 kommentarer:

 1. Hufvudstaden kan nog bli bra på sikt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Utdelningsbagaren. Kul att se dig här:)
   Det är jag övertygad om.

   /K

   Radera
 2. Hej!
  Jag håller med om frustrationen på Instagram och att inläggen får bli så mkt kortare men att det å andra sidan syns mer aktivitet :) Jag gillar Instagram som komplement och att skriva lite andra tankar än något som behöver utvecklas mer.

  Håller med om att Hufvudstaden är en superfin utdelningsaktie :)

  //VGI

  SvaraRadera