Månadens köp till frihetsmaskinen.


Bloggen är nu inne på sitt tionde år även om det varit ganska glest med inlägg senaste tiden. Inte för av att jag lagt ned mitt investerande, tvärtom, men jag har sedan några år lagt mer tid på mitt Instagramkonto än på bloggen och det är huvudsakligen där jag uppdaterar mina köp.

För att ge lite mer liv till bloggen så tänkte jag nu börja länka till inläggen för den som är intresserad av att se vad som händer i Koll på kontot-portföljen. Värdet står sedan länge och stampar på 1,2 miljoner och detta beror på att börsen sjunker i ganska precis samma takt som jag investerar, fantastiskt bra synkat av oss måste jag säga:)

Den dagen surbörsen släpper och det åter blir köpfest kommer de senaste årens inköp att göra sig hörda. Men ingen brådska för min del, jag handlar gärna på rea några år till. 


God avkastning på er allihopa, vi ses bland miljonerna. 
/K  

2 kommentarer:

  1. Håller med. Jag pumpar in 2000 euro i månaden men ligger plus minus noll sedan jag kommer inte ihåg 😂. Och det är jag helt nöjd med.... Tillochmed om det krashar riktigt surt och tar 15 år att komma tillbaka. Tror nästan det vore bättre för min situation.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym. Med den sparkvoten känns det inte som du kommer att ha några problem att bli mångmiljonär på börsen, om du inte redan är det. Beroende på vad du pumpar in pengarna i förstås. Tack för kommentar. Vi ses bland miljonerna.
    /K

    SvaraRadera