Gratis bankkort från Revolut, igen!



Inlägget innehåller affiliatelänkar till Revolut. 

Världens bästa bankkort alla kategorier! Ja, det är dags igen att göra lite reklam för en väldigt bra bank och det bästa bankkortet, som naturligtvis är helt utan avgifter. Detta blir nu mitt tionde inlägg om Revolut sedan jag skrev om det för första gången sommaren 2018. Nu kan du beställa hem ditt Revolut bankkort helt gratis genom att klicka på den här länken. (affiliate) 

Visste du att du förlorar pengar genom att betala dolda avgifter i form av ofördelaktig växelkurs när du betalar med ditt vanliga bankkort i utlandet? Det slipper man med Revolut-kortet, här växlas dina utlandsköp till marknadens absolut bästa växelkurs, deras så kallade "interbank exchange rate". Revolut är också den bästa appen för att föra över pengar mellan vänner, oavsett om det är i svenska kronor eller i annan valuta, världen över. 

Man kan även ta ut pengar gratis i bankomater över hela världen upp till motsvarande 200 euro per månad och föra över pengar mellan konton i olika länder utan avgift. Det här är det bästa kortet på marknaden för oss som reser mycket och behöver ta ut kontanter eller betala med kort i olika länder, men även för den som beställer mycket saker via nätet eftersom man då ofta betalar i utländsk valuta. 

Man laddar hem och registrerar sig direkt i appen i telefonen och tar sedan ett foto av sitt ID-kort direkt i appen som sedan valideras på några sekunder av banken. Sedan laddar man pengar till kontot i appen från ett bankonto eller ett vanligt bank/kreditkort. Pengarna dyker upp direkt i appen och dras några dagar senare från användarens konto. Dessa pengar finns sedan kvar i sin helhet på kontot och kan användas till att handla för, inga dolda avgifter. Sedan beställer man ett Revolut bankkort direkt i appen som är länkat till ditt konto och fungerar precis som ett vanligt bankkort fast det egentligen går under benämningen betalkort. 

Jag skulle säga att det är lika säkert eller till och med säkrare att använda Revolut i utlandet och för internethandel än våra vanliga bankkort. I appen kan man med ett enkelt klick stänga av eller aktivera själva kortet, internethandel, chippet eller magnetbandet var för sig. Skulle kortet klonas eller hamna i fel händer så kan man bara bli av med den summa pengar som finns laddat på kortet, perfekt för utlandsvistelser eller för att undvika bedrägerier eller phishing. 

Det är dags att sluta betala onödiga avgifter, häng med i Revolut-communityn och spara slantar. Det finns ingen hake, kortet är gratis, alltid. Inga dolda avgifter. Punkt!

Här finner du fler inlägg och uppdateringar om Revolut

Ha en bra dag alla börshajar:) 

2 kommentarer:

  1. Hej! Hörde att Revolut tyvärr slutat med sitt gratiskort tills vidare, så nu går det bara att välja kort med månadsavgift. N26, PFC och Lunar har fortfarande kvar sina gratiskort.

    SvaraRadera
  2. Hej Håkan.
    Det stämmer, Revolut har pausat sina gratis kort nu under corona-krisen. Jag hoppas att dom ska återuppta det snarast. Tack för att du påpekar detta, ska uppdatera.

    /K

    SvaraRadera